Professioneel Profiel

Ik ben een 36-jarige man met sinds jonge leeftijd een grote interesse in Information Technology. Echtgenoot en ook papa van 2 kids. Ik ben volgens anderen een aangenaam persoon in omgang, begripvol, geduldig en ondersteunend. Gestructureerde processen en duidelijkheid zijn een grote drijfveer in mijn dagelijkse werkomgeving.

Met mijn achtergrond als IT SystemEngineer en afgelopen 6 jaar als Solution & DevOps Manager in een software bedrijf, ben ik enthousiast over de mogelijkheid om mijn expertise en innovatieve mentaliteit bij te dragen aan uw team, dit kan in vast dienstverband of zelfstandige basis.
Momenteel ben ik aan de slag als Solution & DevOps Manager in dienst verband, waar ik leiding geef aan een toegewijd team van ontwikkelaars. In deze rol heb ik met succes toezicht gehoudenop de gehele levenscyclus van projecten, van het vastleggen van business requirements en het opstellen van user stories tot het beheren van de Azure-infrastructuur en het garanderen van een tijdige projectoplevering. Tot mijn verantwoordelijkheden behoren ook uitgebreid testen, gebruikerstraining en het onderhouden van de functionaliteit van online oplossingen.
Met meer dan 15 jaar ervaring in het samenwerken met FMCG-klanten op internationale schaal, heb ik een bewezen staat van dienst in het voldoen aan de hoge eisen van uiteenlopende klanten. Deze ervaring heeft mijn vermogen om zich aan tepassen en te innoveren in een snel veranderende omgeving aangescherpt, waarbij ik consequent oplossingen lever die de verwachtingen overtreffen.
Ik ben gepassioneerd door digitale producten, vooral webgebaseerde oplossingen. Mijn creatieve denkwijze en samenwerking met klanten leveren consequent innovatieve oplossingen op die aan hun behoeften voldoen

Werk Ervaring

CEO (Creatief Eigen Onderneming) – CubeSolutions
December 2022 – Heden

U ontzorgen op gebied van u website is onze focus. In bijberoep bouw & onderhoud ik uw WordPress website of Shopify winkel, en sta U als zelfstandige of kleine onderneming bij in je online diensten.

Solutions & Dev Team Manager- TGS
Juni 2017 – Heden

Technische en business analyses, alsook technische ondersteuning voor onze in-house ontwikkelde en web-based design-to-print product. Ondersteunende en aansturende brug tussen business & interne ontwikkelaarsteam. Eindgebruikers training en support op applicatie en infrastructuur

System Engineer – NetFlow
Mar 2016 – Jun 2017

Als system engineer stond ik mee in voor de technische realisaties en verzorg de nodige installaties & configuraties van de hard- en systeemsoftware teneinde de IT-omgeving bij klanten succesvol op te zetten en productief.

IT Services – TGS
Jun 2013 – Mar 2016

Technische applicatie ondersteuning voor onze inhouse ontwikkelde en webbased design-to-print services. Onderzoeken van applicatie fouten en rapporteren, opvolgen en oplossing testen.

System Engineer Managed Services – RealDolmen
Jan 2012 – May 2013

Bij service contract klanten was ik mede verantwoordelijk voor het opmaken en up-to-date houden van procedures, inventaris en schema’s. Het uittekenen van configuraties teneinde aan de support dienst de nodige tools te geven om de stabiliteit van de omgeving te garanderen binnen de afgesproken service levels. Bieden van 2de en 3de-lijnsondersteuning voor problemen bij eindgebruiker(s).

IT Solutions – De Schutter’Neroc / TGS
Mei 2007 – Jan 2012

Als medewerker van het interne IT team stond ik mee in voor de eindgebruikers ondersteuning, onderhoud vqn interne clients & server infrastructuur overheen verschillende internationale vestigingen. Gaande van desktop tot servers, telefonie, netwerk, software en helpdesk.