Professioneel Profiel

Ik ben een 36-jarige man met sinds jonge leeftijd een grote interesse in Information Technology. Echtgenoot en ook papa van 2 kids. Ik ben volgens anderen een aangenaam persoon in omgang, begripvol, geduldig en ondersteunend. Gestructureerde processen en duidelijkheid zijn een grote drijfveer in mijn dagelijkse werkomgeving. Rust kan ik vinden in muziek, fotografie en natuur.

Werk Ervaring

Solutions & Dev Team Manager- TGS
Juni 2017 – Heden

Technische en business analyses, alsook technische ondersteuning voor onze in-house ontwikkelde en web-based design-to-print product. Ondersteunende en aansturende brug tussen business & interne ontwikkelaarsteam. Eindgebruikers training en support op applicatie en infrastructuur

System Engineer – NetFlow
Mar 2016 – Jun 2017

Als system engineer stond ik mee in voor de technische realisaties en verzorg de nodige installaties & configuraties van de hard- en systeemsoftware teneinde de IT-omgeving bij klanten succesvol op te zetten en productief.

IT Services – TGS
Jun 2013 – Mar 2016

Technische applicatie ondersteuning voor onze inhouse ontwikkelde en webbased design-to-print services. Onderzoeken van applicatie fouten en rapporteren, opvolgen en oplossing testen.

System Engineer Managed Services – RealDolmen
Jan 2012 – May 2013

Bij service contract klanten was ik mede verantwoordelijk voor het opmaken en up-to-date houden van procedures, inventaris en schema’s. Het uittekenen van configuraties teneinde aan de support dienst de nodige tools te geven om de stabiliteit van de omgeving te garanderen binnen de afgesproken service levels. Bieden van 2de en 3de-lijnsondersteuning voor problemen bij eindgebruiker(s).

IT Solutions – De Schutter’Neroc / TGS
Mei 2007 – Jan 2012

Als medewerker van het interne IT team stond ik mee in voor de eindgebruikers ondersteuning, onderhoud vqn interne clients & server infrastructuur overheen verschillende internationale vestigingen. Gaande van desktop tot servers, telefonie, netwerk, software en helpdesk.