#Android : Mijn favoriete apps – Onderweg

​Sinds ik aan de slag ben bij NetFlow-IT ben ik vaker op de baan dan voorheen.

Het is geen verrassing om dan vaak in de file te staan bij verplaatsingen tussen de klanten door. Met Waze tracht ik dit te minimaliseren. Ken je Waze nog niet? Het is een navigatie app, maar gebasseerd op een grote achterliggende gebruikerscommmunity om files, ongevallen, flitsers, etc te melden. De app stuurt je soms langsheen de gekste wegen, heeft zijn voor en nadelen natuurlijk. Zo zie je nog eens iets anders dan autostrade en leer je alternatieve wegen kennen.
Zeker eens uitproberen

Verder is er ook Flitsmeister , deze app wil je veiliger & goedkoper op de baan helpen, door onder andere flitsers aan te geven, maar ook ongevallen. Ik gebruik ze zelf nog niet lang, maar een heel aardig alternatief voor het betalende iCoyote

Tot slot gebruik ik ook vaak Spotify. Velen onder jullie zullen deze app zeker kennen, muziek is voor mij een must in de auto en de radio is soms gek van te worden, meer gebabbel en reclame dan dat er muziek is. Momenteel gebruik ik het nog als een gratis account, toch over aan het denken om over te schakelen naar de premuim account. (ook al omdat het een must of voor de Sonos thuis, maar dat is een ander verhaal)

Heb jij nog nuttige tools voor onderweg? Laat zeker even weten via de comments

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.